Hilsen fra NFCs formand

Velkommen til Nykøbing FC’s Spar Nord Pinsecup 2024

Nykøbing FC afholder i år den fyrretyvende Pinse Cup i Nykøbing FC, som igen i år er sponseret af Spar Nord. Vi er meget glade for Spar Nord’s arrangement på Lolland Falster og især i Nykøbing FC.

Igen i år har vi fuldt hus, og vi er både stolte og ydmyg over den store opbakning i viser os år efter år 😊

Stævnet er bygget op rundt omkring vores stadig nye klubhus, hvor diverse salgsboder med mad og drikke ligger, ligesom der er et stort telt med tøjudsalg fra vores lokale Sport 24 butik. Spar Nord er naturligvis også her med en stand, hvor der er forskellige konkurrencer. Som noget nyt, er der også mulighed for at få en snak med Halstedhus Efterskole.

360 grader rundt om klubhuset, ligger alle kampbanerne som man nemt kan gå til på kort tid, så der på den måde er mulighed for at følge med i klubbens kampe, eller hvis der er søskende på forskellige hold.

Et stævne af denne størrelse kan ikke lade sig gøre uden en masse frivillige hjælpere og ildsjæle, der knokler mange måneder før stævnet, men som også trækker hele læsset under selve stævnet.

Alle vores hjælpere er klar til at servicere jer under hele stævnet, og der skal lyde en KÆMPE tak til alle der, på en eller anden måde bidrager med frivillig arbejdskraft i hele pinsen.

Husk at give dem et kæmpe SMIL, når I møder dem på banerne eller på skolerne – hvis der er nogen der fortjener det – så er det vores frivillige.

Jeg håber, at I vil nyde jeres ophold i Nykøbing Falster, og hvis I skulle få tid mellem jeres kampe, kan jeg på det varmeste anbefale et besøg i byen, eller et af de andre dejlige steder hernede, f.eks. Marielyst Strand eller Hesnæs Strand

Her til slut vil jeg ønske alle spillere, trænere, holdledere og forældre samt alle andre gæster et rigtig godt Spar Nord Pinsecup, med masser af sjov, spændende fodbold og socialt fællesskab på kryds af klubfarve og nationalitet.

Vi håber, at ALLE vil udvise Glæde • Sammenhold • Fairplay over for deres modstandere, holdkammerater og dommere.

Rigtig godt stævne 😊

René Fjeldsøe Sørensen
Formand Nykøbing FC

 Klik på billedet for at deltage