Nyt nyt og nyt

Ja, du kigger faktisk på den ene af de nye ting lige nu. 🙂 Ny hjemmeside!

Hvis du har besøgt Pinsecup kender du helt sikkert vores trykte kampprogram. Det har vi nu gjort digital og mobilvenligt, så du altid lige kan slå tingene op, når der opstår spørgsmål. Det er også her du kan finde vej til at blive en del af crewet af frivillige eller her du kan se hvornår busserne kører.

Fra speaker til formand
Men vent – der er flere ting der rammer den nye Spar Nord Pinsecup sæson 2024. Foruden hjemmesiden er der også udskifte af formand, hvor Leif Trane har valgt at give faklen videre.
Det er ikke bare et farvel og tak, da Leif Trane bliver i kulissen og videregiver en masse god viden og erfaringer fra alle de mange år med overblikket. Den nye formand kender du, hvis du har har været på anlægget, da det er Thor Jadesøs stemme der har guidet dig rundt. Han har været speaker og sørget for stemningen samt annonceringen af kampe og spisetider, gennem de mange truthorn på pladsen. Måske husker du citatet: “En forældre der siger nej, er bare en forældre der ikke har sagt ja endnu, så ved Spar Nord Pinsecup kan man ikke plage sine forældre for meget”.

– Det er jo nogle kæmpe fodspor jeg træder ned i, udtaler Thor Jadesø og fortsætter, med min baggrund inden for innovation skal der ikke kigges i krystalkuglen for at se hvad fremtiden bringer, men i stedet skal man fortælle kuglen hvad den skal vise. Så retningen Leif Trane har lagt bliver også fulgt, bare med lidt småjusteringer. Bl.a. har vi fået lidt velkendte ansigter i styregruppen, Hanne Baltzer er blevet teamleder for skolerne og Alice Fjeldsøe Sørensen er blevet teamleder for boderne. Så kigger den nye styregruppe også mere ind i de frivillige, for uden Pinsecup Crew – intet pinsecup. Det skal de også gerne kunne mærke.

Derfor er den 3. nyhed at der kommer et par nye tiltag til pinsecuppens afvikling nummer 40! Det skal fejres og der bliver også lavet lidt om på bl.a. bodernes placering. Vi har haft et prøveår sidste år, da det var første gang Pinsecuppen blev afviklet fra det nye foreningshus MO.VE. Her har vi gjort nogle gode erfaringer, hvor der kun lige skal ændres en lille smule.

– Vi kigger hele tiden på nye muligheder og legekammerater, for findes der en sponsor der vil være med til at løfte setuppet i pinsen, snakker vi gerne sammen eller er der mulighed for at dreje en af de mange knapper op på 11, så det bliver endnu bedre end sidste år, gør vi også det, slutter den nye formand Thor Jadesø.

 Klik på billedet for at deltage