Lukket for tilmeldinger

Det er med stor stolthed vi allerede kan melde om alt udsolgt, alle rækker er fyldt ud og der er lukket for tilmeldinger!

Vi er nået op på 178 tilmeldinger, med ekstra på ventelisten, på kun 6 uger. Det er en lille smule over max antal tilmeldinger, så jeg kan kun være glad og stolt af mit hold, lyder det fra Spar Nord Pinsecups formand Thor Jadesø.

Jeg ved, at det har taget et par lange aftener at få de sidste brikker til at falde på plads og arbejdet er ikke slut her. Nu venter vi på at de hold som er tilmeldt, får betalt deres holdgebyr og tastet deres deltagere ind i systemet. Får de dog ikke gjort det inden d. 27. marts, må vi kigge på ventelisterne og få andre hold ind. Så det er vigtigt at alle klubberne lige får tjekket deres “MyTeam”.

Jeg har været i kontakt med styregruppen i dag og der arbejdes på højtryk i alle afdelinger.
Skolerne er booket, brandvagter bestilt. Busserne der skal køre i pendulfart fra skolerne til banerne er også på plads. Vores hovedsponsor Spar Nord vil også være at finde på banerne i pinsen, med lidt underholdning som sidste år. Så har vi lavet en aftale med Sport24 om at komme og sælge fodboldudstyr, da der har været tradition for vores gæster, at fornye garderoben ved Pinsecup.
Vi har fået godkendelse fra politiet om at holde indmarch, hvor over 2.100 personer skal gå gennem byen lørdag morgen, med bannere, kampråb og flag.

Vi har stadig nogle vagter tilbage, som mangler at blive besat af frivillige. Der er alt fra SoMe-Team til sælgere i vores telte, kampledere og speaker. Så hvis man gerne vil bruge et par timer i pinsen, sammen med nogle dejlige mennesker, så er det bare med at udfylde en bruger og vælge vagter.
Det kan være en fordel, hvis man er lidt genert, at tilmelde sig med nogen man kender – men bare rolig, du bliver del af et fantastisk team med massere af hygge. Oplæring finder sted. Klik dig ind på nfc.crewplan.dk. Så holder vi jo også en stor medhjælperfest som tak for hjælpen!